Sağlık Yönetimi Mezun Kürsüsü (Aralık 2023)

25/12/2023 09:28:22 - 25/12/2023 09:28:22 - 155 Okunma

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Mezun Kürsüsü 2023 programı kapsamında mezunlarımız Sude Şimal Topal ve Sevcan Özdemir, bölüm öğrencilerimizle bir araya geldi. MS Teams üzerinden online olarak gerçekleşen toplantının moderatörlüğünü Öğr. Gör Adalet Canlı Akbaş ve ve Arş. Gör. Burcu Genç Arslan üstlendi. Öğr. Gör. Adalet Canlı Akbaş açılış konuşmasında Mezun Kürsüsü etkinliklerinin önemini “Mezuniyet sonrası kariyerinizde sizi hangi aşamaların beklediğini mezun arkadaşlarınızdan dinlemek, onların tecrübelerinden istifade etmek geleceğe dönük motivasyonunuzu artıracaktır.” sözleriyle vurguladı.

Sude Şimal Topal ve Sevcan Özdemir, akademik eğitimle birlikte her bir öğrencinin kendisini alanları ile ilgili konularda özel olarak yetiştirmesi gerektiğini, sağlık turizmi dolayısıyla dil bilmenin sağlık personeli istihdamında çok önemli olduğunu, iyi bir cv ve özgüvenli bir konuşmanın iş görüşmelerinde etkili olduğunu vurguladılar.

Toplantı öğrencilerden gelen soruların cevaplanması ile son buldu.

mezunkürsüsü

Sağlık Yönetimi Mezun Kürsüsü (Aralık 2023)