Sağlik Yönetimi Bölümü 2023 12. Kariyer Günleri Etkinlikleri - Üniversite Hastanelerinde İdari Yönetimi

25/05/2023 12:56:24 - 25/05/2023 12:56:24 - 282 Okunma

12. Kariyer Günleri kapsamında Sağlık Yönetimi bölümü öğrencilerine yönelik, Sağlık Yönetimi bölümlerinden mezun yöneticilerle iki online etkinlik gerçekleştirildi. Dr.Öğr.Üyesi Mahmut Fevzi Gün moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliklere Trakya Üniversitesi Hastanesi'nden İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Esra Say ve Avrupa Hastanesi'nden Diş Hizmetleri Koordinatörü Buse Tunç konuşmacı olarak katıldı. Esra Say, Üniversite Hastanelerinde İdari Yönetim başlıklı konuşmasında üniversite hastanelerindeki idari yönetim esaslarına ve kariyer olanaklarına yer verirken; Buse Tunç, Sağlık Yönetiminde Bireysel Kariyer Yönetimi temalı konuşmasında, sağlık yönetimi mezunları için bireysel kariyer planlamanın önemine ve bu konudaki gerekliliklere değindi. Etkinlikler, öğrencilerin interaktif katılımı ve soru cevap aşamasıyla sona erdi.

kariyergünleri2023

SAĞLIK YÖNETİMİ 2023 KARİYER GÜNLERİ 1