Ağaç Dikimi Etkinliği

23/03/2019 15:29:09 - 24/04/2019 15:29:09 - 29381 Okunma

23.03.2018 tarihinde Genç Sağlık Yöneticileri Kulübü ve Genç Yeşilay Kulübü’nün katkılarıyla Kayalı Kampüsünde 300 adet Fidan dikimi  ( Hatıra ormanı etkinliği ) gerçekleştirildi. Etkinliğe kulüp danışmaları/hocaları Dr.Öğr. Üyesi Zülfiye BIKMAZ ve Öğr.Gör. Vedat ACAR ile kulüp üyeleri ve üniversite öğrencileri yoğun katılım gösterdi.

Öğr.Gör. Vedat ACAR konuşmasına, ağacın çevremiz için önemine vurgu yaparak başlarken, ülkemizde ve dünyada hızla sayıları azalan ağaçların korunması için alınabilecek önlemlerin neler olması gerektiğinden bahsederek sözlerini tamamladı. Etkinlik, dikilen ilk ağaç ile başlamış oldu.

Dr.Öğr. Üyesi Zülfiye BIKMAZ yaptığı konuşmada öğrencilere çevre ve doğa bilinci aşılamak amacıyla etkinliğin gerçekleştiğini ve diğer yandan üniversitenin peyzajına da katkıda bulunulduğunu ifade etti.

Tüm katılımcıların birer ağaç dikerek ve can suyu vererek toplam 300 ağaç toprakla buluşmuş oldu.

ağaçdikim sağlıkyönetmi

Ağaç Dikimi